Bilgisaymaz® Online Oyunlar,Okul,Spor,Haberler
|
Alttaki "Beğen" tuşuna basarak Facebook sayfamızı beğenirseniz sevinirim.
|
| | Gerdan Haşlama | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
iceman001 Özel Üye
Mesaj Sayısı : 773 Rep Puanı : 4 Nerden : osmaniye Uyarı Seviyesi : Yaş : 26
| Konu: Gerdan Haşlama Cuma Eyl. 04, 2009 8:40 am | |
| KAÇ KİŞİLİK: 6 HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 dk PİŞME SÜRESİ: 40 dk Malzemeler: 6 parça koyun gerdanı 6 patates 2 havuç 8 su bardağı sıcak su 2 çorba kaşığı ayçiçeği yağı 1 soğan 10 gr tereyağı 1 defne yaprağı 1 limonun suyu Tuz, karabiber Hazırlanışı: *Patatesleri soyup parizyen kaşıkla top şeklinde kesin. Havuçları temizleyip dilimleyin. Soğanı temizleyip kıyın. *Et, ayçiçeği yağı ve kıyılmış soğanı bir tencereye alın. 2-3 dakika karıştırarak kavurun. Tuz, karabiber, defne yaprağı ve sıcak suyu ilave edip tencerenin kapağını kapatın. 25 dakika kadar pişirin. Sırasıyla havuç ve patatesleri ekleyip sebzeler yumuşayana kadar pişirmeye devam edin. Limon suyu ve tereyağını ilave edin. Karıştırıp ocaktan alın. Sıcak servis yapın. | |
| | | | Gerdan Haşlama | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|