Bilgisaymaz® Online Oyunlar,Okul,Spor,Haberler
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Bilgisaymaz® Online Oyunlar,Okul,Spor,Haberler

AnasayfaSSSGiriş yapKayıt Ol
Alttaki "Beğen" tuşuna basarak Facebook sayfamızı beğenirseniz sevinirim.

Kuantum Düşünce Tekniği 5 5 2
Paylaş | 

Kuantum Düşünce Tekniği

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
hunTR
Üye
Üye

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı: 30
Rep Puanı Rep Puanı: 2
Nerden Nerden: Amsterdam/ Ist.
Uyarı Seviyesi Uyarı Seviyesi: YOK
Yaş Yaş: 22

MesajKonu: Geri: Kuantum Düşünce Tekniği   Ptsi Tem. 12, 2010 1:06 pm

N4O1 demiş ki:
hunTR demiş ki:
kitaplarini okudum ;) bende senin gibi merak saldim para vermeden once arastirma yaptim
sonuc olarak gidenlerde bu tur seyler soyluyor sadece beyin yikama ben okuduguma duyduguma gordugume isledigime inanirim okudugum sey bir zirva gidenlerden duydugum genellikle beyin yikama ve dolandiricilik ve gordugum bu konuda hic bir sey okadar arastirmama ragmen yani sonuc olarak isledigim seyse bunun koca bir zirva oldugu ve beyin yikama seansi oldugu ve bunlar akli basinda insanlar gidenler ve biraz olsun felsefe ve kimya ile ilgin olsaydi daha mantikli dusunebilir ve bunun dogrulugundan suphe ederdin heleki kuantum fizigini icine alet etmeleri beni iyice delirtiyor arkadasim oldu olacak izaafiyeti de alet etsinler birde einstein kurucusu bu dusuncenin desinler adamin kemikleri sizlasin allahim ya adamin koskoca teorisini neye alet ettiler

Kulaktan dolma şeylerle öğrenilmez bu. Gidip araştırman öğrenmen gerekir. Tabi sen bunları öğreten kişilerin televizyondakiler olduğunu sanıyorsun oda ayrı bir mesele. Sen böyle sanmaya devam ettikçe zarar sadece kendine olacak. Daha fazla tartışmaya gerek yok zaten bir şeyler duyup körü körüne inanmışsın.

ohm yazimi bir tekrar oku derim ne kadar cok arastridigimi bilemezsin
kuantum fizigi bir olasiliktir sadece inan senden cok sey biliyorum sana bilmem ne ogrettiler bilmiyorum ama bana bilimsel yanini ogrettiler
kuantum izaafiyetle celismektedir izaafiyet kanitlanmis olduguna gore belirsizlik diye bir sey yoktur bu nedenler zaman mekan kavrami vardir
yani kuantum sadece bir teoriden ibarettir ama matematiksel olarak dogrulugu vardir ve matematik yani islemcilerde vs tarzi micro atom parcaciklarinda kullaniliyor fakat insan icin tamamen bir fiasko dur izaafiyet teorisi gecerlidir yasasin einstein
kuantumu aciklamak gerekirse :kose kapmacayı kor oynamaktır.
kuantum yeni moda sosyoloji ve elbette sosyal bilimlerin ilham aldigi kuramdir para tuzagidir isminden para kazaniliyor
kuantum baksana sanki 20 puan ondesin ismi pek bi havali Very Happy:D
insanin inanasi geliyor
yani inanmana sozum yok inan para senin kafa senin

duzenleme:Annem de senin gibi buna inaniyordu ve kitaplarini aldi bende okudum ayrica okan bayulgenin programindan biliyorum sansal sahtekerini
sonradan ogrendim bu sahteker yazmis o kitabi onun haricinde unlu bilimcilerin kuantum kitaplarini okudum yani benm bilgim ole kurs mursla olculemez
N4O1
Çalışkan Üye
Çalışkan Üye

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı: 152
Rep Puanı Rep Puanı: 4
Nerden Nerden: Kocaeli
Yaş Yaş: 26

MesajKonu: Geri: Kuantum Düşünce Tekniği   Ptsi Tem. 12, 2010 1:30 pm

Her şeyi bilimle kanıtlamaya çalışamazsın. Dininde bilimle kanıtlanabilir bir yanı yok. Her şeyi gidip yerinde öğrenmen gerekir bilgi sadece kitaplardan öğrenilmez.
Ayrıca para harcadığımı kim söyledi? ve inatla yine televizyondaki maymunlardan bahsediyorsun bunları o kişilerden öğrenmediğimi söyledim sana.
hunTR
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Kuantum Düşünce Tekniği   Ptsi Tem. 12, 2010 6:23 pm

N4O1 demiş ki:
Her şeyi bilimle kanıtlamaya çalışamazsın. Dininde bilimle kanıtlanabilir bir yanı yok. Her şeyi gidip yerinde öğrenmen gerekir bilgi sadece kitaplardan öğrenilmez.
Ayrıca para harcadığımı kim söyledi? ve inatla yine televizyondaki maymunlardan bahsediyorsun bunları o kişilerden öğrenmediğimi söyledim sana.

yok sen benim onlardan ogrendigimi savundugun icin boyle aciklama yaptim ben senin tv deki maymunlardan ogrendigini soylemedim ve kurslara gittigini soyledin kursa para veririsin degil mi para vermeden gittiysen bilemem ve
ben bunun dersini gordum ayrica kuantumun varligina inan nasil Tanriya inanabilrki Kuantum Teorisine gore yaratici yoktur biz bir enerjiyiz sadece
olunce yer degistiriyoruz yani reenkarnasyon eger buna inaniyorsan bunun dini kitabi oldugunu sanmiyorum once senin konuyu bilmeni istiyorum sonra konusmani eger kuantuma inanip hemde bir din sahibi isen bu bir paradox tur
yada senin bilmedigini gosterir Darwinistler her zaman kuantum taraftari olmustur oysa Dinciler her zaman izaafiyete inanmislardir ki izaafiyet
kuran da bir nevi biraz bahsedilen bir teori ama bana sorarsan dini bir inanincim yok ama tanriya inaniyorum cunku dinin bir onemi yok sen dogruyu yanlisi bilen bir varliksin sana sezme guclerini anlama gucunu yanlisla dogruyu ayird etme gucunu vermisler eger bunlara sahip degilsen bu demektir ki zaaten delisin neyse sonuc olarak kuantuma inanip
dine de inaniyorsan konuya yabanci oldugun apacik ortada
yani yanlis biliyorsun yada ya yerse diyorsun ve yaziyorsun birde biraz alinganlik mi gordum ne Very Happy haaa birde kuantum tamamen bilimsel bir sey arkadasim kuantumun bilimsel yanini bilmeden nasil anliyorsun
yani kuantum bastan beri bilimsel bir teoridir kuantum icimizde butun atom parcaciklarini hissediyorum kontrol etmeye ogreniyor ve enerjimi insanlara yayip onlari etkiliyorum bazmisin sen enerji yayiyorsun sen cisimsin enerjin ise ruh ruh dagilamayacagina gore baska kimseyi etkileyemezsin sadece sozlerinle ve yaptigin seylerle degistirebilirsin yillar boyu boyleydi ve halen boyle
N4O1
Çalışkan Üye
Çalışkan Üye

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı: 152
Rep Puanı Rep Puanı: 4
Nerden Nerden: Kocaeli
Yaş Yaş: 26

MesajKonu: Geri: Kuantum Düşünce Tekniği   Salı Tem. 13, 2010 7:40 pm

hunTR demiş ki:
N4O1 demiş ki:

yok sen benim onlardan ogrendigimi savundugun icin boyle aciklama yaptim ben senin tv deki maymunlardan ogrendigini soylemedim ve kurslara gittigini soyledin kursa para veririsin degil mi para vermeden gittiysen bilemem ve
ben bunun dersini gordum ayrica kuantumun varligina inan nasil Tanriya inanabilrki Kuantum Teorisine gore yaratici yoktur biz bir enerjiyiz sadece
olunce yer degistiriyoruz yani reenkarnasyon eger buna inaniyorsan bunun dini kitabi oldugunu sanmiyorum once senin konuyu bilmeni istiyorum sonra konusmani eger kuantuma inanip hemde bir din sahibi isen bu bir paradox tur
yada senin bilmedigini gosterir Darwinistler her zaman kuantum taraftari olmustur oysa Dinciler her zaman izaafiyete inanmislardir ki izaafiyet
kuran da bir nevi biraz bahsedilen bir teori ama bana sorarsan dini bir inanincim yok ama tanriya inaniyorum cunku dinin bir onemi yok sen dogruyu yanlisi bilen bir varliksin sana sezme guclerini anlama gucunu yanlisla dogruyu ayird etme gucunu vermisler eger bunlara sahip degilsen bu demektir ki zaaten delisin neyse sonuc olarak kuantuma inanip
yani yanlis biliyorsun yada ya yerse diyorsun ve yaziyorsun birde biraz alinganlik mi gordum ne Very Happy haaa birde kuantum tamamen bilimsel bir sey arkadasim kuantumun bilimsel yanini bilmeden nasil anliyorsun
yani kuantum bastan beri bilimsel bir teoridir kuantum icimizde butun atom parcaciklarini hissediyorum kontrol etmeye ogreniyor ve enerjimi insanlara yayip onlari etkiliyorum bazmisin sen enerji yayiyorsun sen cisimsin enerjin ise ruh ruh dagilamayacagina gore baska kimseyi etkileyemezsin sadece sozlerinle ve yaptigin seylerle degistirebilirsin yillar boyu boyleydi ve halen boyle

TV dekilerden öğrenmek istiyorsun anlamında söylemedim onu en çok duyulan bilinen tvdekiler ondalardan duymuşsundur diye söyledim. Ben en başından beri olumlu düşünceyi anlatmak istedim. Birde alınmadım burası bir forum tartışmak, konuşmak ve öğrenmek için var.
hunTR
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Kuantum Düşünce Tekniği   Çarş. Tem. 14, 2010 11:55 am

N4O1 demiş ki:
hunTR demiş ki:
N4O1 demiş ki:

TV dekilerden öğrenmek istiyorsun anlamında söylemedim onu en çok duyulan bilinen tvdekiler ondalardan duymuşsundur diye söyledim. Ben en başından beri olumlu düşünceyi anlatmak istedim. Birde alınmadım burası bir forum tartışmak, konuşmak ve öğrenmek için var.

o zaman sunun ismini biz olumlu dusunce koyalim Very Happy olumlu dusunceye bende inaniyorum Very Happy ama kuantum olamaz Very Happy

Kuantum Düşünce Tekniği

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2

Similar topics

-
» jiu jitsu teknikleri(evinde savaşmayı öğren)
» TÜRK ÇİNİ SANATLARI
» Peçete Tekniği İle Tepsi Boyama,Ahşap Boyama